Collega's gezocht!

Ben je gek op innovatie en films? 

Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst van on demand cinema.

Werk je voor Thuisbioscoop dan werk je aan Pathé Thuis, de #1 streamingdienst voor bioscoopfilms in Nederland of aan The(Any)Thing, het eerste on demand cinema netwerk in de wereld.

Pathé Thuis

Jouw thuisbioscoop

#1 in bioscoopfilms

Het grootste aanbod nieuwe films

The(Any)Thing

Boutique microbioscopen

Cinema on demand

Flipping the cinema game

Meer over ons


Vanuit ons kantoor in Spaces Amstel in Amsterdam - of thuis - werken we met een klein gepassioneerd team aan de groei van Pathé Thuis en de introductie van The(Any)Thing.


Met Pathé Thuis kijk je altijd en overal jouw favoriete bioscoopfilms. Onze apps zijn beschikbaar in alle populaire Appstores op mobiel of vind je in de hoofdmenu's van de TV's van Samsung, Sony, LG en Philips. Met Google Chromecast en Apple Airplay maak je van elke TV een thuisbioscoop. Pathé Thuis heeft 1 miljoen actieve gebruikers en is marktleider in online verhuur en verkoop van films.


The(Any)Thing biedt ‘s werelds eerste on demand filmervaring in boutique microbioscopen, verspreid door Nederland en daarbuiten.  Via een app boek je een film waar, met wie en wanneer je maar wilt. Als het aan ons ligt, wordt The(Any)Thing binnen vijf jaar realiteit op meer dan 500 locaties in Europa. Wij lanceren The(Any)Thing in het voorjaar van 2021.

Benefits

Op kantoor

Een creatieve en dynamische werkplek in Amsterdam naast het Amstel Station 

Of thuis

Veel vrijheid, bijvoorbeeld om zelf je uren in te delen en je werkplek te bepalen

Onbeperkt films

Thuis vanaf je bank of vanuit één van onze privébioscopen

Klein team

Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid, ruimte voor groei en snel beslissen